Belgian Hockey Finals 2020 in Louvain-la-Neuve

Drie clubs hebben gereageerd op de aanbesteding van de KBHB omtrent de organisatie van de Belgian Hockey Finals 2020 (play-off finales dames en heren) en hebben een dossier ingediend.

  • Waterloo Ducks H.C.
  • Louvain-La-Neuve H.C.
  • Gantoise H.C.


In zijn meeting van 12 december heeft de Raad van Bestuur van de KBHB beslist om de organisatie van de Belgische  finales toe te vertrouwen aan de club van Louvain-la-Neuve.

De drie ingediende dossiers waren stuk voor stuk van grote kwaliteit. Maar dat van Louvain-la-Neuve werd unaniem gekozen voor z’n aandacht voor details en de creativiteit van de aangereikte argumenten.

De KBHB wenst de drie kandidaten van harte te danken voor het uitstekende geleverde werk en voor de energie en het enthousiasme dat uit de dossiers blijkt.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Waar kunt U de wedstrijden van de Eredivisie van dit weekend bekijken?

https://hockey.be/wp-content/uploads/2021/04/Story-matches-du-w-e.mp4 Vorige Volgende Vorige Volgende Zondag 18/04/2021 Dames – 12:00 Victory – Antwerp https://www.youtube.com/channel/UCJyIn4gOdtW2_vA4wCs_pNQ/featured Daring – Dragons Racing – Herakles BX1 https://www.youtube.com/watch?v=gvaLP0Bp5Y8 Leuven – White Star Waterloo Ducks – Wellington

Lees meer »