BELFIUS WOMEN’S LEAGUE – halve finalisten bekend

Met nog één speeldag te gaan in de reguliere competitie van de Belfius Women’s League zijn de vier halve finalisten al bekend.  Gantoise staat stevig aan de leiding met 61 punten, gevolgd door de dames van Dragons (47 punten), Racing (43 punten) en Braxgata (41 punten). Deze laatste twee kunnen niet meer worden ingehaald door Waterloo Ducks, dat met 35 punten op de 5e plaats staat.

Enkel de stand in het klassement kan na de wedstrijden van komende zondag nog wijzigen voor Racing en Braxgata. En hier heeft Braxgata een gunstiger programma dan de dames uit Ukkel. Het speelt uit op White Star (10e plaats met 17 punten), terwijl Racing het quasi ongenaakbare Gantoise op bezoek krijgt. Beslissing op zondag namiddag.

ION Hockey Finals op 7 en 8 mei in Louvain-la-Neuve

De halve finales staan gepland op zaterdag 30 april en zondag 1 mei en zullen bepalen welke twee teams voor de titel gaan in de ION Hockey Finals in het weekend van 7 en 8 mei.

Deze finales zullen plaatsvinden op Hockey Club Louvain-la-Neuve, waar ook de wedstrijd voor de 3e plaats en de finales van de Open League zullen gespeeld worden.  Tickets voor deze apotheose van het hockeyseizoen kunnen vanaf nu online aangekocht worden op de website van het event.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie