Belfius indoor finals  – halve finalisten bekend

Komend weekend zullen in het Belleheide Center in Roosdaal de Belfius Indoor Finals plaatsvinden. Zaterdag worden de halve finales van de Belgian Indoor Women’s en Men’s League gespeeld. Zondag volgen dan de finales.

Programma halve finales zaterdag 28/01

Afgelopen weekend stond de laatste reguliere speeldag op het programma. De eerste vier van het klassement spelen de halve finales. Hieronder het programma:

DAMES

13:00     Racing – Wellington

14:30     Waterloo Ducks – Antwerp

HEREN

16:00     Leopold – Oree

17:30     White Star – Amicale Anderlecht

Bij de dames eindigde Racing met 32 punten op de eerste plaats, ondanks een 1 op 6 vorige zaterdag (3-3 tegen Orée en 3-2 verlies tegen Gantoise). Ook Waterloo Ducks heeft geen feilloos weekend achter de rug (3-3 tegen Wellington en 2-2 tegen Dragons), maar eindigt tweede met 28 punten. Gevolgd door Antwerp (23 punten) dat 3-3 gelijk speelde tegen Dragons, maar wel Wellington met 5-3 klopte. De vierde halve finalisten zijn de dames van Wellington met 20 punten.

In de heren competitie speelden alle teams hun laatste twee wedstrijden. Hier vormen Leopold (36 punten), White Star (27 punten), Amicale Anderlecht (24 punten) en Oree (24 punten) de top 4. Nochtans verloor Leopold z’n twee wedstrijden (3-6 tegen Daring en 2-6 tegen Anderlecht). White Star versloeg Watducks met 8-4, maar moest tegen Oree wel het onderspit delven (3-7). Amicale Anderlecht had een super weekend met een 6 op 6 tegen Baudouin (3-1) en Leopold, terwijl Oree won van White Star en van Pingouin (5-2).

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie