Belfius EuroHockey Championships – Voorverkoop tickets !

Zes jaar na het EK in Boom wordt ons land, met de ‘Belfius Eurohockey Championships 2019‘,  opnieuw het toneel van een internationaal event van het hoogste niveau. Van 16 t.e.m. 25 augustus 2019 strijden de acht beste Europese hockeyteams, mannen en vrouwen, in het prachtige “Wilrijkse Plein” stadion in Antwerpen. En we willen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat de tribunes volop rood kleuren voor alle wedstrijden van de Red Panthers en Red Lions. Om dit te verwezenlijken, hebben we een volledig exclusief programma uitgewerkt voor de Belgische clubs en hun leden, met tal van interessante voordelen.

 VOORDEEL 1 – Voorrang voor u en uw club!

Leden van Belgische hockeyclubs hebben van 28 augustus t.e.m. 30 september 2018 een exclusieve én prioritaire toegang tot het ticketing systeem. Als je nu je tickets aankoopt, ben je er zeker van om deel uit te maken van de ‘Red Tribe’ die onze nationale teams in het stadion zal aanmoedigen. Aarzel dus niet te lang en moedig zoveel mogelijk vrienden en ploeggenoten aan om nu hun tickets te kopen, want dit levert extra voordelen voor uw club op!

VOORDEEL 2 – 5% cashback voor uw club, op elk verkocht ticket!

Tot 30 september 2018 ontvangt uw club een financiële cashback van 5% op elk ticket dat door zijn leden (u dus !) wordt aangekocht, met de desbetreffende clubcode. Dit geldt natuurlijk enkel voor wedstrijdtickets, niet voor parkeertickets.

Het volledige reglement van dit incentiveprogramma voor Belgische clubs kan u nalezen op  www.belfiuseurohockey.be/wedstrijdreglement.

VOORDEEL 3 – Win een incentive actie voor uw club!

Om het ganse stadion rood te laten kleuren, hebben we een extra actie op poten gezet, waardoor uw club en de verschillende ploegen kunnen profiteren van een trainingssessie met de Red Lions, kunnen deelnemen aan een line-up op het EK of eventueel kunnen genieten van een aankoopbon voor hockeymateriaal. Dus moedig zeker al uw ploegmakkers en de andere teams van uw club aan om hun tickets te kopen tijdens de voorverkoopperiode (tot 30 september), door gebruik te maken van uw clubcode.

  •  € 5.000,00 : Win een gratis training van één van onze Red Lions of Red Panthers bij jou op de club!
  •  € 7.500,00 : Tom Boon Hockey Camps komt gedurende een halve dag naar jouw club met een super coole hockeyclinic!
  •  € 10.000,00 : Samen met Thomas Briels het veld oplopen tijdens het EK? Jouw club mag voor 1 wedstrijd de line-up kids voorzien!
  •  € 15.000,00 : In stijl naar het EK? Twee supportersbussen komen jullie ophalen en brengen jullie naar het EK met de nodige ambiance!
  •  € 20.000,00 : Een waardebon van €2000 om te investeren in hockeymateriaal voor jouw club!
  •  € 25.000,00 : Zelf hockeyen op het EK?! Win een training voor 75 kids op de locatie van het EK tijdens het event!

Het volledige reglement van deze actie vindt u op www.belfiuseurohockey.be/wedstrijdreglement.

VOORDEEL 4 – Help ons vrijwilligers te rekruteren

Wij zijn op zoek naar 2000 vrijwilligers om dit onvergetelijke evenement te organiseren. Weet dat elke vrijwilliger die zich inschrijft, automatisch 25€ per dag per vrijwilliger oplevert aan zijn eigen club. Meer informatie over het vrijwilligersplatform volgt binnenkort.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met eurohockey@sportizon.be.

Ontdek de toekomstige infrastructuur van de Belfius EuroHockey Championships 2019!

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »