Beleef hockey anders met Carlsberg 0.0.

Afgelopen zondag 04.02 namen de Indoor Red Lions het in Leuven op tegen Oostenrijk, de nummer één van de wereld, om te bepalen welk land de derde plaats op het podium zou innemen. Voor een volle zaal en na een emotionele wedstrijd voor de fans, gingen de Belgen ervandoor met de bronzen medaille, een welverdiende prestatie voor een team dat zijn talent ten volle toonde!

Net als bij de twee broers Arnaud en Gaëtan Dykmans, emblematische leden van het team, houden we het ook in de Carlsberg familie met onze Carlsberg 0.0%!

Wie houdt er niet van een lekker biertje… maar wil je soms geen alcohol drinken? Carlsberg 0.0% heeft alles wat je verwacht van een perfect gebalanceerd bier dat eenvoudig gemaakt is zonder alcohol of suiker, maar niet zonder smaak! Het is precies gebrouwen zoals de klassieke Carlsberg en behoudt het verfrissende karakter en de kenmerkende smaak van hop, wat zorgt voor een heerlijke, dorstlessende drank.

Carlsberg 0.0% is al jaren de ideale keuze voor hockeyfans die het succes van hun favoriete team willen vieren zonder de effecten van alcohol, voor spelers die hun dorst willen lessen en rehydrateren na een intense prestatie, of voor atleten die op een verstandige manier een welverdiende overwinning willen vieren met hun teamgenoten.

Beleef hockey anders met Carlsberg 0.0. Het beste alcoholvrije bier? Probably.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie