‘Aussie’ kids ontmoeten Red Lions

Jonge hockeyers uit de regio van Sydney – maar sommigen kwamen zelfs uit Brisbane – werden deze zondagvoormiddag op Sutherland Hockey Club verwacht, voor een ‘clinic’ gegeven door de Red Lions in hoogsteigen persoon. De Belgische internationals zijn op deze club momenteel te gast voor hun voorbereidingsstage, alvorens komende zaterdag en zondag hun eerste Hockey Pro League wedstrijden te spelen tegen de Kookaburra’s.  

Meer dan 20 Red Lions en ‘Tokyo & Beyond’ spelers bezorgden de zestig jonge deelnemers de belevenis van hun leven. Deze kids kregen de unieke kans om te leren van enkele van de allerbeste spelers ter wereld. Anderhalf uur werd er met de kinderen gewerkt rond verschillende technieken: afwerking op doel, één tegen één, passing & receiving, dribbling, backhand, kleine matchkes, …  

Daarnaast kregen de Sutherland HC coaches ook een Coach the Coaches-avond aangeboden door de Belgische staf.

Op dinsdag staat er voor de Red Lions een oefenpartij op het programma tegen ‘Australia A’, het ontwikkelingsteam van de Aussies. En enkele dagen later volgen dan de eerste twee Pro League wedstrijden tegen gastland Australië.

25/01  AUS-BEL          08:30 (Belgische tijd)
26/01  AUS-BEL          07:30 (Belgische tijd)
Deze wedstrijden zijn live te volgen op Play Sports.

De wedstrijden van de Pro League in België staan gepland van 15 mei tot 28 juni in Antwerpen. Je vindt het programma HIER.

De tickets zijn nu al online te koop.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie