Audi Belgium toont persoonlijkheid in Driven by Progress-campagne

Vooruitgang zit niet enkel in het DNA van onze Red Lions en Red Panthers, maar uiteraard ook in dat van Audi. Zowel de Duitse constructeur als Hockey Belgium dragen samen vooruitgang boeken hoog in het vaandel. Ze zijn beide gedreven door een grote innerlijke ambitie om steeds beter te presteren.

Voor de Driven by Progress-campagne van 2024 focust Audi zich als op de ontwikkeling van vier jonge hockeytalenten. Ook wordt er ingezet op fysieke activaties én maakt Audi Belgium weer volop werk van een hockeybootcamp.

Vier ringen, vier toptalenten

De reizende sterren die Audi Belgium dit jaar volgt, heten Charlotte Englebert, Stéphanie Vanden Borre, Arno Van Dessel en Nelson Onana. In de portretten van deze spelers plaatst Audi vooral de vooruitgang van dit viertal in de spotlights: in welke zin zijn ze driven by progress?

Volgens haar ploeggenoten is aanvalster Charlotte Englebert alvast een echte gamechanger in het team: “Geef haar de bal en er gebeurt iets.” Zelf hoopt Charlotte dat deze troef de Red Panthers helpt om overwinningen te boeken tegen hoger aangeschreven landen. Terwijl Stéphanie Vanden Borre op het veld gedreven wordt door een niet-aflatende drang om te winnen, komt ze naast het veld tot rust bij haar familie. Qua voortuitgang roemt ze vooral de hoge snelheid in het huidige spel van de Panthers. Red Lion Arno Van Dessel is laatste twee jaar vooral mentaal sterk gegroeid: “Ik kan sneller keuzes maken op het veld en ga beter om met tegenslagen. Zo kan ik mezelf op mindere dagen toch voldoende oppeppen om een hoog niveau te halen.” En dan is er Nelson Onana. Hij combineert tophockey bij de Red Lions met een studie geneeskunde aan de universiteit. Dat speel je alleen maar klaar als je over een gezonde geest, een gezond lichaam én een knappe kop beschikt.

Audi Bootcamp

Tijdens de ION Hockey Finals en de Hockey Pro League in Wilrijk rekruteerde Audi ook dit jaar kinderen (en ouders) voor een Audi Bootcamp dat in september zal plaatsvinden. De uitverkorenen mogen zich behalve aan deskundige coaching en een rondleiding in het Center of Excellence verwachten aan een meet-and-greet met enkele Panthers of Lions. Je merkt het: de campagnefilosofie ‘driven by progress’ geldt eveneens voor de bootcamp.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie