Allemaal achter onze Red Panthers met het United Girl Power t-shirt!

Op woensdag 14 augustus ontdekte u de United Girl Power videoclip. Het doel van deze campagne is om onze Red Panthers te ondersteunen in hun kwalificatie voor de Olympische Spelen, maar vooral om meer zichtbaarheid te geven aan het vrouwenhockey in België.

De afgelopen maanden heb je onze spelers t-shirts zien dragen die aan deze campagne zijn gewijd, met verschillende boodschappen zoals “I’m a h♀ckey player”, “I’ve got the panther p♀wer”, “I’m a w♀w-man” ou “Girl girl g♀al”.

Belgoshop, de officiële merchandising verkoopsite van onze nationale ploegen, biedt deze t-shirts te koop aan. Dus nu kunt u uw steun voor onze Red Panthers tonen door een van deze t-shirts te kopen! En waarom draag je het niet terwijl je voor de Panthers komt supporteren op de Belfius EuroHockey Championships wedstrijden?

Daarnaast biedt onze partner Belgoshop ook de shirts aan van onze nationale ploegen (in pre-sales).

#UnitedGirlPower

Vind hier alle Hockey Belgium nieuwsberichten!

Selecteer uw Categorie

Open brief leden

Beste hockeyspeelster,Beste hockeyspeler,Beste hockeyclub lid,   Het ganse team van de Koninklijke Belgische Hockey Bond, de Vlaamse Hockey Liga en Ligue Francophone de Hockey hoopt van harte dat het goed

Lees meer »

UPDATE 27/03

De info hieronder zal op geregelde tijdstippen worden geüpdatet, in functie van de evolutie van de actualiteit. Update 27/03 REMINDER OFFICIËLE MAATREGELEN VAN DE OVERHEID De overheid, die belast is

Lees meer »