Al 10 jaar is Reece de fiere kledingpartner van de KBHB!

De Men’s FIH Hockey World Cup gaat deze maand eindelijk weer beginnen. Na een spectaculair WK in Amstelveen/Terrassa voor de dames van afgelopen zomer is het deze maand de beurt aan de heren.

De heren reizen hiervoor wederom af naar Bhubaneswar (India). Daar zullen de hockeyheren vast heel blij mee zijn, want hier werd in 2018 ook gestreden om de wereldtitel. Met succes! Denk jij ook nog wel eens terug aan het WK van 2018? In een zinderende finale wonnen de Belgische heren van het Nederlandse elftal.

Voor het eerst treedt België nu aan als regerend wereldkampioen, maar behouden zij dit WK de titel? Het worden spannende weken, waarbij de heren alle support van de fans hard nodig hebben. En hoe support je jouw hockeyhelden nou beter dan in de officiële Red Lions tenues?

Al 10 jaar is Reece de trotse kledingpartner van de KBHB. In de webshop van Reece vind je alle wedstrijd- en trainingsshirts die ook gedragen worden door jouw idolen. Wees er snel bij en straal zelf ook tijdens dit WK!

Wij kijken uit naar de spannende wedstrijden en wensen de Red Lions heel veel succes tijdens dit WK! Wil je niks missen van de prestaties van de Belgische heren tijdens dit WK, volg dan @reece_australia op Instagram en Facebook en bekijk unieke beelden uit Bhubaneswar!

Al 10 jaar is Reece de fiere kledingpartner van de KBHB, extra trots is Reece op de geweldige prestaties van de Belgische teams. Wij wensen de Red Lions dit WK dan ook heel veel succes!

Reece est le fier équipementier de l’ARBH depuis 10 ans. Reece est particulièrement fier des grandes réalisations des équipes belges. Nous souhaitons aux Red Lions beaucoup de succès pendant cette Coupe du Monde !

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie