6d Sports Nutrition, de perfecte sportvoedingspartner voor Hockey Belgium

In een recent interview met High Performance Director, Adam Commens & Physical Coach bij de Red Lions, Mick Beunen werpen we een blik op de samenwerking van de Red Lions & de Red Panthers met 6d Sports Nutrition. Zo bespreekt Adam de belangrijkste waarden waarom de kwaliteit, variëteit en betrouwbaarheid van 6d Sports Nutrition zo goed aansluiten bij de noden van Hockey Belgium. Daarnaast duikt Mick dieper in het praktische gebruik van sportvoeding bij de nationale ploeg.

“Voor een Olympische sport zoals hockey, is het uitermate belangrijk dat we de zekerheid hebben dat onze atleten met batch geteste & wetenschappelijk bewezen producten kunnen werken. 6d Sports Nutrition geeft ons deze zekerheid, waardoor onze atleten zich in alle vertrouwen kunnen focussen op hun training en wedstrijd. Daarnaast biedt 6d Sports Nutrition een enorm breed gamma aan producten, het feit dat we ons volledige gamma aan sportvoeding bij één en dezelfde partner kunnen afnemen is een zeer unieke situatie in de sportwereld.” Voor Adam Commens maakt dit van 6d Sports Nutrition de perfecte voedingspartner.

Naar de toekomst is Adam zeer positief “We zijn nog steeds even enthousiast over onze samenwerking met 6d Sports Nutrition als een jaar geleden. De constante evolutie van de producten en de mogelijkheid tot overleg over het gebruik en de ontwikkeling van sportvoedingssupplementen met het R&D-departement creëert een zeer waardevolle relatie.” Hij is er dan ook van overtuigd dat de Red Lions dankzij het voortdurend sterker groeiende partnerschap steeds een stapje voor hebben op hun tegenstanders in de missie voor een tweede gouden medaille op de Olympische Spelen in Parijs.

Meer zien van het interview?
Surf dan naar: https://tinyurl.com/KBHBARBH en ontdek meer over het praktische gebruik van sportvoeding bij de nationale ploeg.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie