Maak kennis met onze vernieuwde 6d SPORTS SERIES en geniet van 20% korting tot einde Parijs!

De beste brandstof voor hockeyspelers

Onze SPORTS SERIES staan voor een wetenschappelijk en geïntegreerd systeem, waarbij elk product 1 SPORTS UNIT vertegenwoordigt. Plan, oefen en optimaliseer jouw voedingsstrategie tijdens trainingen en wedstrijden zoals nooit tevoren. Je herkent onze SPORTS SERIES eenvoudig aan de karakteristieke blauwe kleur.

Wat is een SPORTS UNIT?

Een SPORTS UNIT is een meeteenheid die exact 30g koolhydraten bevat in een 2:1 koolhydraatverhouding. Deze optimale combinatie maakt een inname van 3 SPORTS UNITS per uur mogelijk, wat zorgt voor een efficiënte energievoorziening met een heerlijke smaak.

We respecteren de 2:1 koolhydraatverhouding, omdat deze nog steeds wordt beschouwd als de optimale verhouding voor de meeste atleten, dus ook voor hockeyspelers, en omdat het de beste balans biedt tussen efficiënte brandstofvoorziening en geweldige smaak.

Hoeveel SPORTS UNITS voor hockey?

Tijdens een training van 60-75 minuten hoef je in principe geen koolhydraten in te nemen. Je kan 1 SPORTS UNIT overwegen net voor de start als de training zwaar gaat zijn, en je iets meer zekerheid wil inbouwen. Tijdens een zware training of wedstrijd die in de praktijk vaak richting de 90 minuten “speel”tijd gaan, kan je opwerken naar 2 SPORTS UNITS. Zorg dat je de inname spreid over de inspanning, en dat je nog 1 SPORTS UNIT inneemt voor de start. De productkeuze (sportdranken / gels / repen) hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en behoefte aan natrium (+elektrolyten).

Ontdek het zelf via https://6dsportsnutrition.com/nl/series-sports

Claim jouw 20% korting met de code OLYKBHB, actie geldig tot en met 11/08/2024.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Parijs 2024 in praktijk

De Red Panthers en Red Lions hebben zich aangesloten bij Team Belgium voor de Olympische Spelen in Parijs. Op vrijdag 19 juli stapten onze hockeyers op de Eurostar naar Parijs,

Lees meer »