Zoeken

Introductie

Sportlink

De Koninklijke Belgische Hockey Bond (KBHB) en de Vlaamse Hockey Liga (VHL) maken vanaf het seizoen 2018-2019 gebruik van Sportlink als software in plaats van Dimasports. De overgang naar Sportlink betekent onder andere dat het invullen van het wedstrijdblad niet meer via een PC zal kunnen gebeuren. Via de nieuwe mobiele applicatie Belgium Hockey App komt er een mobiel digitaal wedstrijdblad.

Belgium Hockey App - het ganse Belgische hockey op uw smartphone

Met onze partner Sportlink, hebben wij een mobiele applicatie ontwikkeld, die u in staat zal stellen om uw volledig hockeyseizoen op simpele en intuïtieve wijze te beheren, alsook eventueel die van uw kinderen, vanop uw smartphone of tablet. Belgium Hockey App is een gemakkelijke en handige tool, die snel voor elke hockeyspeler of fan in België onmisbaar zal worden.

Met Belgium Hockey App kan u :

  • met één klik het programma, de resultaten en/of het klassement van uw team, dat van uw (klein)kinderen of van uw favoriete teams inkijken
  • het adres, de contactgegevens en routebeschrijving van elke hockeyclub en -zaal in België terugvinden
  • op simpele wijze de digitale wedstrijdbladen beheren
  • uw aanwezigheid/afwezigheid op de volgende wedstrijden melden
  • aangeven wanneer u bereid bent om chauffeur te zijn bij een volgende verplaatsing van uw team of dat van uw kind
  • favorieten instellen
  • uw persoonsgegevens controleren en aanpassen (uw foto toevoegen)

Belgium Hockey App is gratis beschikbaar via:

Account aanmaken in de Belgium Hockey App

Lid van de KBHB/VHL

Ben je lid van de Federatie? Download de Belgium Hockey App in de App Store of Google Play. Volg onderstaande stappen:

 1. Gebruik het e-mailadres dat bij uw club en dus bij de Federatie bekend is. Dit is ESSENTIEEL voor de automatische integratie van uw persoonlijke gegevens en om jou als speler in staat te stellen uw programma automatisch te raadplegen.
 2. Voeg een duidelijk herkenbare profielfoto toe. Deze foto zal worden gebruikt op de wedstrijdformulieren en is dus van cruciaal belang.

OPGELET: geen zonnebril, hoed, hond, …

 1. Controleer uw persoonlijke gegevens en vul aan indien nodig

OPGELET: sommige velden zijn verplicht, voor andere moet u contact opnemen met uw secretaris om ze te wijzigen.

 1. Bepaal uw GDPR
 2. Ga naar de volgende pagina en klik op Programma.

OPGELET: de wedstrijden worden pas op 1 augustus openbaar gemaakt.

Als je na deze datum je programma nog niet in de App ziet, betekent dit waarschijnlijk dat je een ander e-mailadres hebt gebruikt of dat je club je nog geen ploeg heeft toegewezen. In sommige clubs wordt de toewijzing van de ploegen soms later gedaan, aangezien de officiële deadline 29 augustus is. Een andere mogelijke reden is dat de synchronisatie tussen uw clubsoftware en Sportlink nog in opbouw is.

 1. Identificeer eventuele favorieten. Dit kan gebeuren op het niveau van spelers, ploegen, clubs of infrastructuren (tot 25 gelijktijdige keuzes mogelijk!).