Succesvol sorteren in je Hockeyclub!

Wil je starten met sorteren in je hockey club? Of wil je werken aan een beter sorteerbeleid? Maak dan nu gebruik van het aanbod van Fost Plus.

Fost Plus is een private organisatie die instaat voor de promotie, coördinatie en financiering van de selectieve inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijk verpakkingsafval in België. Sinds enkele jaren hebben ze hun focus verlegd naar het ‘buitenshuis’ sorteren van datzelfde verpakkingsafval.  Fost Plus wil die aanpak naar andere doelgroepen waaronder “sporters” en locaties waaronder “sportclubs” (specifiek op plaatsen waar PMD en ander afval vrijkomt als gevolg van de consumptie ter plekke door de bezoekers) verder intensifiëren, en de goede sorteerreflex die thuis heerst, ook buitenshuis doortrekken.

Omdat hockeyclubs ook vaak over een eigen infrastructuur beschikken waar gesorteerd moet worden zijn we, als Vlaamse Hockey Liga, een samenwerking aangegaan met Fost Plus.

In bijlage kan je de brochure terug vinden dat we samen ontwikkeld hebben. Hierin vind je verdere info over de materialen die je kan aankopen en de promotiematerialen en stickers die je gratis kan aanvragen. Zeker de moeite!
Indien je interesse hebt om materiaal te bestellen, gelieve vóór 20 augustus contact op te nemen met cindy.vanduffel@hockey.be .

TOUTES LES NEWS HOCKEY BELGIUM SONT ICI !

Sélectionnez votre catégorie