PROMO – Tickets Hockey Pro League

Van 22 mei tot 2 juni 2024 strijkt de Hockey Pro League opnieuw neer in Antwerpen. In de aanloop naar de Olympische Spelen komt een deel van de hockey wereldtop naar het Wilrijkse Plein. Onze Red Panthers en Red Lions zullen spelen tegen Australië, India, Spanje (m), Ierland (m), de VS (v) en China (v).  Ook de twee teams van Argentinië zullen in Antwerpen een aantal Pro League westrijden spelen.

10% korting op de midweek wedstrijden!

Door de promocode van je club in te voeren bij het kopen van tickets voor woensdag (22/05 & 29/05) en donderdag (23/05 en 30/05), krijg je automatisch 10% korting.

Bovendien wint de club die aan het einde van de campagne de meeste verkoop heeft gegenereerd, een uitzonderlijke clinic gegeven door een Red Lion en een Red Panther. Deze clinic zal in de herfst van 2024 in de club in kwestie worden gehouden. Deze actie is geldig voor aankopen tot en met vrijdag 24 mei 2024.

VIND HIER ALLE HOCKEY BELGIUM NIEUWSBERICHTEN!

Selecteer uw Categorie

Hockey Pro League Antwerpen: dag 3

De derde dag van de Pro League-actie in Antwerpen begon met de terugwedstrijd tussen Argentinië en de Verenigde Staten, waarin de Zuidamerikaanse ploeg een verpletterende 4-0 overwinning boekte. In de

Lees meer »